Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Teste

Ju lutem mund t me dergoni teza biologjie te zgjidhura ose te pazgjidhura si ti keni shembuj sipas kurrikules se re ?


Comments ( 2 )

  1. Gevio Tabaku

    Sipas kurrikules se re nuk ka material online pasi eshte viti i pare i kesaj kurrikule. Te ftoj te lexosh testet model te hartuara nga Ministria dhe te bazohesh tek ato. Linku eshte ky: https://www.portalistudentor.al/provimet-me-zgjedhje-matura-2019-modele-testesh-dhe-skema-vleresimi/

  2. Student1

    Bazohu ne testin model te ketoj viti sepse eshte kurrikula e re kete bit

Lini një përgjigje