Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Statistika

Di ndokush ndonje link qe permban statistika te provimeve vjet? Sado qe thuhet se sivjet kane dale me mire se vjet ju kujtoj se vjet ishte nje 10.00 ne letersi edhe +250 nota 10 te rrumbullakosura. Ndersa sivjet vetem 159 nota 10 te rrumbullakosura edhe 63 mbi 9.00. Mendoj se asnje prej nesh nuk e di çfare dege do kapi tjetri . E vetmja gje qe mund te shkembejme jane informacionet 😊 faleminderit!

Shpërnda