Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Si mendoni?

Mesatarja vkm 6.5 per ne universitet mund te rritet vitin tjeter apo Jo

Shpërnda
  1. shume dakord … te behet 7 minimalja … mire do ishte te rritej me shume po atehere do biente numri i personave qe kryejne nje profesion … arsimi shqiptar ka shume per te bere .. le te shpresoj qe ne kryen reformat sa me pare te jete e mundur

    • 1
  2. Per mendimin tim ,te behet vkm pranuese per ne universitete nga 8 e lart per cdo universitet (qe uroj shume qe te behet keshtu),te shkojne ne universitete vetem ata qe kane mend dhe jo injorantet ,qe me vkm 6.5 hyjne per mesuesi dhe pritet qe keta te mesojne brezat e ardhshem ,sa kot.

    • 0

Lini një përgjigje

Bëni faqen tonë follow në INSTAGRAM:

@portalistudentor.al

Aty do të postohen notat e provimeve, skemat e vlerësimit, pikët për në universitet, pyetjet tuaja, e shumëçka tjetër!