Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Si llogaritet mesatarja e vkm ? Julutem lexoni shkrimin tim…

Pershendetje. Jam nje maturante . Isha e interesuar per llogaritjen e mesatares se gjimnazit dhe mesataren e VKM

Ne vitin e pare me doli mesatarja 9, 97 per shkak se kisha nje 9 ne nje nga testet e nje lende te caktuar .

Vitin e dyte me doli 10 . Edhe ketu e kisha nje 9 po nuk u mor si baze . Na thane se jane hequr koeficentet 0.4 per teste 0.4 per vleresim me goje dhe 0.2 per projektet ose pune portofoli

Do vazhdoje perseri keshtu edhe kete vit .. Dhe a ndikon kjo ne MESATAREN E VKM ??

Shpërnda
 1. Pershendetje,

  E postuam pyetjen tende ne Instagramin tone, dhe keto ishin pergjigjet qe morem:

  1- Koeficentet gjithmone keshtu kane qene, te pakten per maturen tone nga viti i pare deri tani. Eshte absurde kjo gje qe po thua.

  2- Mesatarja e tre viteve + Mesatarja e provimeve dhe e pjesetuar per 2.

  Te lutem merr parasysh qe keto pergjigje mund te mos jene 100% te sakta.

  • 0

Lini një përgjigje