Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Si llogaritet koeficienti i shkollave?

Si llogaritet koeficienti i shkollave ju lutem?

Shpërnda
 1. Koeficengi i gjimnazevete pergjithshme dhe dy gjuhesh eshte 1.4 i te tjereve eshte 1

  • 0
 2. Gjimnazet e pergjithshme (publike) & seksionet dygjuheshe e kane koeficientin 1.4 .
  Ndersa gjimnazet private (jopublike), gjimnazet profesionale, etj ; e kane koeficientin 1 , mesa di une.

  • 0
 3. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

  Përshëndejte,

  Të lutem mund t’a bësh pyetjen pak më të qartë? Na jep pak më shumë informacion që të të ndihmojmë 🙂

  • 0

Lini një përgjigje