Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Profil i Pakompletuar

Si I lejojne maturantet te kopjojne ne provim

Cuditem si lejojne zyshat nxenesit maturante te kopjojne ne provim

Shpërnda
  1. Sigurisht sigurisht secili me eksperienca personale.Une personalisht kam pare kopjim ekstrem.Vajza dhe djem ministrash dhe deputetesh te cilet para te gjitheve bertisnin duke u qare se donin pergjigjet qe te dilnin sa me shpejt se do shkonin ne plazh.

    • 0
  2. kush tha qe le te kopjojn mua personalisht nuk me kan len as te kthej koken

    • 0

Lini një përgjigje