Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Universitet

Si eshte eksperienca juaj ne universitet deri me tani?

Përshëndetje të gjithëve,

Duke qënë se ka kaluar 1 muaj e pak që kur ju keni filluar universitetin desha t’ju pyesja të gjithëve se si ju duket deri më tani?

Le ta kthejmë këtë postim në një bisedë ku ju të mund të tregoni se si po ia kaloni tashmë që jeni studentë 🙂

Shpërnda
  1. Sigurisht qe fillimi eshte pak I veshtire, ka shume ngarkese ne krahasim me ate qe kemi patur.

    • 0

Lini një përgjigje