Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Si dolet te provimi i Matures?

Si dolet te provimi? Ju doli koha? Mua mu duk i veshtire nuk e di a i kam ber sakt 😭😭

Shpërnda
  1. Mund te na sjellni pak ju lutem provimin e letersise qe kemi me 12 ju lutem

    • 0
  2. I bera te gjitha shpresoj ti kem te sakta
    Nuk me pelqeu metoda e re e zgjidhjeve te alternativave

    • 0

Lini një përgjigje