Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

shkoll te lart

me mesatren 8 cfar degesh mund te arrij

Shpërnda
  1. Nuk ia kam idene se cfare lendesh marrin ata per baze,po me kete mesatare besoj se po.

    • 1
  2. Cfare lendesh ke zhvilluar gjate vitit te trete? Nqs ke pasur shoqerore, atehere ke shkencat sociale, juridikun ose gazetarine. Nqs ke pasur shkencore ,atehere ke infermierine apo fizioterapine,etj.

    • 1
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto