Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

shkoll profesionale

A mund te vazhdoj shkoll profesionale nese nuk e kam mesataren mbi 6?

Shpërnda
  1. Përgjigja më e mirë

    Përshëndetje,

    Për programet e karakterit proefsional, nuk ka nevojë të plotësohet kushti i notës mesatare. Rrjedhimisht ju mund të regjistroheni pa problem në një program 2-vjeçar të karakterit profesional.

    • 0

Lini një përgjigje