Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Rreth pikeve per mjeksine

Pershendetje gjithe studenteve, qofte te ardhshem e te tanishem! Deshiroja te sqaroja nja 2 pika qe nuk i kam fort te qarta:

– A e di kush nese do te dali llogaritesi i pikeve qe nxjerr numrin total te pikeve per mjeksine apo do jete ky llogaritesi aktual qe llogarit mesataren VKM?

-A del perpara se te dali renditja e fituesve ndonje vlere e caktuar pikesh minimale per te fituar mjeksine apo duhet te presim deri ne fund (me zemer te ngrire😂)?

– Nese nuk del ndonje numer pikesh minimale perpara, ka ndonje menyre tjeter per tu siguruar deri ne nje mase te arsyeshme nese e kap apo jo mjeksinë?

Ju falemi nderit ne avance! 👋

Shpërnda

Lini një përgjigje

Bëni faqen tonë follow në INSTAGRAM:

@portalistudentor.al

Aty do të postohen notat e provimeve, skemat e vlerësimit, pikët për në universitet, pyetjet tuaja, e shumëçka tjetër!