Pershendetje! Ju lutem, ka ndokush informacion lidhur me konviktet te 21 dhjetori? Deshiroj te di sa eshte tarifa. Kam degjuar se eshte rinovuar dhe tarifa vjetore shkon 65 ne vit. A eshte e vertete? Ju lutem jepni pergjigje! Faleminderit