Pyetje

Pershendetje. Cfare dege te mjekesis mund te kap me mesatare VKM 8.65. Bioligjia 10, Fizika 9, Kimia 10, dhe biologjia në provim me zgjedhje 8.87.Faleminderit paraprakisht.

G
  • G
    Student1
  • 24 Korrik, 2019
ne rrethe mund te kapesh dege te mira
S