Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Pse nuk kan dal skemat e vleresimit ?

Ne internet po shohim qe kane publikuar dhe skemat te cilat i kan bere nxenesit foto 🤦‍♀️

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Ministria, ndryshe nga heret e tjera nuk i ka publikuar 4 ore pas provimit sic ka bere gjithmone. Nuk i dihet se kur do te publikohen. Ne rrjete sociale dalin skemat e printuara ndersa Ministria akoma nuk ka publikuar gje. Megjithate, skemat qe kane dale ne rrjete sociale nuk duhen marre per baze pasi mund te jene dhe gabim.

    • 0

Lini një përgjigje