Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Provimi pranues te arkitektura

Provimi qe do mbahet tek fakulteti i arkitektures eshte me 20 gusht.Cfare ndodh nese ne nuk marrim pjese ne kete provim a kemi shance per ta fituar me ket dege apo jo?ku mund te aplikojm ?Te ma dergoje ndonje linkun se ku aplikohet.Ju lutem sa me shum pergjigje.

Shpërnda
 1. Mesa di un universiteti ka publikuar listen e kandidateve qe do japin provimin pranues
  Nuk besoj se mund te pranohesh pa dhen provimin

  • 0
 2. Aplikim ??
  Universiteti i arkitektures e ka nxjerr listen e nxenesve qe do japin provim
  Kontakto universitetin per nje informacion te sakte

  • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto