Nje pyetje per nxenesit qe bene ekonomine provim me zgjedhje
Jeni dakord me skemen e vleresimit ?
Une per vete gjeta gabime … psh .ushtrimi ne te cilin rritej oferta… kur rritet oferta cmimi bie dhe sasia rritet dhe jo e kunderta ..,.