Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Provimi i ekonomise

Djao te pyesja ata qe dhane provim me zgjedhje ekonomine… tek ai ushtrimi me oferte car thoshte cmimi ulet apo rritet se nk e mbaj mend? Edhe sa ju doli ju fitimi / humbja?

Shpërnda
  1. Cmimi rritej , por gjithsesi oferta ulej si pasoje se thuhej qe rritej cmimi i lekures ( kosto e lendes se pare per prodhimin e kepuceve ) . Ai ushtrimi tjeter dilte me fitim si pasoje se sherbime ndaj pales se trete merret si e ardhur por rezultatin nuk e mbaj mend . Mund te shikosh dhe celsin

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto