Provimet e matures

Kur del skema e vleresimit te provimit te gjuhes dhe letersise,ju lutem?

G
  • G
    Gevio Tabaku
  • 12 Qershor, 2019
Duhet të dali për pak momente. Do e postojmë sapo te dali pa merak :)
G