Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Procedura e aplikimit

Miredita!! Dojs te kerkoja nje informacion te rendesishem ne lidhje me proceduren e aplikimit per universitet, pasi nuk po mundem te gjej nje inf te sakte. A mund te me thote dikush proceduren, pasi merret diploma e gjimnazit, vertetimi i notave, lista e notave, kryhet pagesa ne banke , cohet ne shkolle, me pas cduhet te behet? A shkohet te drejtoria arsimore? Dhe nqs duhet nje aplikim per jashte, cfare procedure ndiqet?

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Pastaj fillon hedhja e degeve online ku duhet te besh aplikimin dhe zgjedhjen e 10 degeve. Procedura fillon ne date 31 Korrik deri me 5 Gusht. Sa per pjesen e te aplikuarit jashte, duhet te konsultohesh te shkolla.

    • 0

Lini një përgjigje