Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Profil i Pakompletuar

Probimet e biologjise nder vite

Di ndokush ndonje link qe jep tezat e provimeve te biologjise me zgjedhje vitet e kaluara, kuptohet vete ushtrimet e tezes dhe jo skemen e pergjigjeve?

Shpërnda
  1. I ke pare modelet e testimit qe ka nxjerre Ministria kete vit? Nese jo do publikohen ketu dhe mund t’i hedhesh nje sy ushtrimeve.

    • -1
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto