Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Piket per universitet

Pershendetje!Doja te dija nese do te dali ndonje llogarites i sakte per piket per universitet perpara se te hedhim deget .

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Formulat e pikeve kane ndryshuar keshtu qe llogaritesit dalin pakashume jashte loje sepse piket qe do te keni kete vit jane te ndryshme nga piket qe do kishit vitin e kaluar. Keshtu qe nuk mund te krahasoni piket tuaja aktuale me piket e meparshme.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto