Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Përshtypjet tuaja për universitetin deri më tani

Përshëndetje miq,

Meqe kanë mbetur edhe shumë pak ditë deri sa të merrni pushimet e dimrit, desha t’ju pyesja se si ia keni kaluar deri më tani? Çfarë vështirësish keni hasur dhe çfarë po ju mundon? Si ju duket përditshmëria juaj tani që jeni studentë? Është shumë ndryshe nga çfarë ka qënë kur ishit në gjimnaz?

Shpërnda

Lini një përgjigje