Perse notat e mia te matures nuk gjenden ?

Pasi bej hyrje ne aplikacion dhe kerkoj per notat e mia me del ne sfond nje tabel e cila thot qe notat e mia nuk gjenden

G
 • G
  Ada ada
 • 1 Korrik, 2019
E ke fjalen per tek e-Albania ?
G
 • G
  Mikele Sali
 • 1 Korrik, 2019
Po
Edhe kur i kerkoj te portali dhe vendos kodin
Prap notat nuk shfaqen
V
Te portali studentor vendos ID personale. Duhet te klikosh te notat e matures,zgjidh testin dhe vendos ID.
G
 • G
  Student1
 • 24 Korrik, 2019
ateher duhet te interesohesh te shkolla
S