Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

pergjigje provimi

ju lutem doja te dija si mund ta mesoj noten vlersuese te provimit te gjuhes se huaj matura shteterore sepse nuk figuron ID ime ne listat e pergjigjeve

Shpërnda
  1. Ky eshte nje problem qe po u ndodh shume nxenesve. Une do t’ju rekomandoja te shkonit dhe te flisnit te shkolla per kete problematike pasi faji eshte i Ministrise qe nuk ka publikuar noten per ID tuaj.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto