Parameteat e mjeksisë

Nëse i kap këto parametra, ose i kaloj me pak të kem siguri se e kap mjeksinë këtë vit?

G
  • G
    Gevio Tabaku
  • 2 Korrik, 2019
Perdor llogaritesin tone dhe nese i kalon ato parametra atehere e ke 99% te fituar degen e mjekesise.
G
  • G
    Student1
  • 24 Korrik, 2019
Ke mundesi ta fitosh
S