Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Orari

A mund te ma shpjegosh ndokush se si do te funksionoj orari per te Gjithe studiuesit e gjeografis?

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Nje i aferm i cili studion gjeografi me tha kete:
    “Del te shkolla orari per cdo vit dhe tek orari ke lendet qe do besh. Ke orarin si edhe nr. e salles ku zhvillohet sipas grupeve qe jane ndare.”

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto