Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Notat e provimeve

Në provimin e anglishtes kam marr notën 5,48,kjo note merret 5apo 6???

Shpërnda
  1. Aq sa e ke merret mo… ne universitet te llogaritet aq sa ke dale… dmth te llogaritet me presje…

    • 0
  2. ti merr 6 sepse 8 rrumbullakoset dhe 5.4 behet 5.5=6

    • 0

Lini një përgjigje