Notat e Provimeve

Do te dalin sot rezultatet e provimit ne Gjuhe-Letersi?

G
 • G
  Gevio Tabaku
 • 25 Qershor, 2019
Po, notat pritet që të dalin sot gjatë darkës.
K
 • K
  Klajdi
 • 25 Qershor, 2019
Kur dalin notat e letersis dhe gjuhes ?
X
 • X
  xhesi
 • 25 Qershor, 2019
po naora 7
S
Si mund ta shikoj provimin timeju lutem
G
 • G
  Student1
 • 24 Korrik, 2019
po
S