Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Notat e provimeve

Po mundohem te gjej noten e provimit tim por nk po me ben ID, cfare duhet te bej??

Shpërnda
  1. Ky eshte nje problem qe po u ndodh shume nxenesve. Une do t’ju rekomandoja te shkonit dhe te flisnit te shkolla per kete problematike pasi faji eshte i Ministrise qe nuk ka publikuar noten per ID tuaj.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto