Notat

Perse nuk mund ti gjej notat e provimeve

G
 • G
  Gevio Tabaku
 • 24 Qershor, 2019
Notat e gjuhes shqipe dhe letersise nuk kane dale ende.
  D
  • D
   Dionis
  • 25 Qershor, 2019
  Po kur mund te dalin dini gje ???
G
 • G
  Student1
 • 22 Korrik, 2019
ketu ne portal
S