Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Nota mesatare

Pershendetje ju lutem me ndihmoni me nje informacion, nota mesatare qysh llogaritet per ne shkolle te larte dhe nota mesatare qe ka ven shteti eshte per te gjitha fakultetet 7.5 apo eshte vetem per mesuesine?

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Llogaritesit e mesatares do i publikojme shume shpejte.
    Beni durim sepse do mund te gjeni mesataren tuaj dhe do mund te shfletoni mesataren per cdo dege me shume thjeshtesi!

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto