Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Ndryshim per ata qe duan te studiojne mjekesi

Pse nuk vihet ndonje vendim more qe deget e mjekesis ti fitojne ata qe kane pike te larta dhe jo ata me 19000 pik poshte ??

Apo per te plotesuar numrin nuk dine me ca nxenesish marrin .

Shpërnda
  1. Po diskutohet per nje ndryshim ne mjekesi qe maturantet e vitit te ardhshem te kryejne edhe nje provim pranues qe do te ndikoje ne piket e tyre, se sa do te ndodh kjo gje nuk e dime ende.

    • 0

Lini një përgjigje

Bëni faqen tonë follow në INSTAGRAM:

@portalistudentor.al

Aty do të postohen notat e provimeve, skemat e vlerësimit, pikët për në universitet, pyetjet tuaja, e shumëçka tjetër!