Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Naten apo diten(Universiteti Juridik)DIKUSH I INFORMUAR TE PERGJIGJET PASI ESHTE E RENDESISHME!!!!!!!!

Sa mundesi ka qe te jem pjese e grupit qe e bejne mesimin mbasdite pasi jam ne vit te pare apo nuk ka mundesi te ndodhe.

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Nuk ka pergjigje definitive per kete qe thua. Mund te kesh disa klasa te cilat do i besh ne mengjes dhe disa te cilat do i besh mbasdite psh.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto