Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të bërë një pyetje.

Një Anonim

Mund te me informoni pak me teper rreth fakultetit te drejtesise . Cilat jane deget qe zgjidhen ne Master ? Eshte i veshtire pasi une dua profilin Noter dhe cfare mesatare kerkon?

Mund te me informoni pak me teper rreth fakultetit te drejtesise . Cilat jane deget qe zgjidhen ne Master ? Eshte i veshtire pasi une dua profilin Noter dhe cfare mesatare kerkon?

Shpërnda
  1. Persa i perket mesatares duhet te jete mbi 6,5 por varet nga konkurenca.Nje konkurence e fuqishme hedh poshte kete mesatare e rrit dmth

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto