mjeksia

ju lutem mund te me thote dikush se si llogaritet nota e kimise nese une nuk kam bere kete lende ne vit te trete shuma e dy notave te vitit te pare dhe te dyte pjestohet me 2 apo me 3

G
  • G
    Student1
  • 24 Korrik, 2019
me 3 sipas formules qe ka publikuar Universiteti
S