Pershendetje desha tju pyes dicka a mund te kapet dega e mjeksesis nese mesatarja e tre viteve esht 10 dhe notat e provimeve sipas radhes jane 9.4 , 9.1, 9.8 , 9.5 . Shtoji kesaj mungesen e lendes kimi gjat vitit te tret