Mjeksia

Pershendetje Kam mesataren e tre viteve 9,86 dhe notat e lendeve kimi biologji fizik per tre vite eshte 10. ne provimet e matures ka marr 9 7 9 10 provim me zgjedhje biologji a mund ta kap mjekisine edhe nqs kam marr keto nota ne msh

G
  • G
    Gevio Tabaku
  • 5 Korrik, 2019
Ke shance te mira per ta kapur. Te prish pak pune ajo 7 te provimi, por besoj se ke shance :)
G
  • G
    Student1
  • 24 Korrik, 2019
ke mundesi
S