mjeksia

Pershendetje! Mesatarja e 3 viteve gjimnaz e kam 10. Fizike,kimi, biologji te 3 vitet i kam 10 dhe notat e provimeve jan 9.64 , 8.36, 9.5 , 9.9 provimi me zgjedhje biologji.Mendoni se mund ta arrij ta kap degen e mjkesise se pergjithshme?

M
  • M
    M
  • 4 Korrik, 2019
ka nxenes me note me te ulet dhe pretendojn per mjekesi
besoj se e kap
G
  • G
    Student1
  • 24 Korrik, 2019
ke shance te mira ta kapesh
S