Mjeksia

Vertet thoni qe berja e lendes ne vit te 3 ndikon…ama te u albania hapni te mjeksia dhe del psh…biologji nota ndikon: JO…cfar dmth kjo? Ju lutem pergjigjuni pasi ta keni oar te u albania…mjekesi..kriteret

D
 • D
  Diana
 • 14 Gusht, 2019
Po e kam pare dhe une kte.por mungesa e nje lende te ul shum pike...
Nje rast qe di une.nje goc kishte nota shum te mira por mungesa e kimise ne vit te tret i ulte shum pike
D
 • D
  Diana
 • 14 Gusht, 2019
Dhe mdikon pasi nuk mund te jene njesoj nje nx qe i ka ber me nje qe si ka ber..(mendimi im )
A
 • A
  Anonime
 • 14 Gusht, 2019
Patjeter qe ndikon negativisht kjo gje(mungesa e njeres nga 3 lendet )
G
 • G
  Anonim
 • 14 Gusht, 2019
nrml qe te ul pike nqs nuk e ke bere
A