Me falni e llogarisni dot sa pike kam per mjeksi me keto nota mesatarja e shkolles 9.89 kimi 9 10 10 fiz-bio 10 10 10 .Notat e provime: mat 9.55 ang 9.93 letersi 8.62 dhe bio 9.37. A mund ta fitoj mjeksine e pergjithsme