Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Mjeksi

Po vertet ka gati 400 nx me msh mbi 9.5 POR kjo sdo te thot qe ata qe se kane msh 9.5 e lart nuk e kapin mjeksine.BOLL pse ata me vkm 9.7 e ca nuk e kapkan keshtu ??
Jo te tere do hedhin mjeksi …jo te tere i kane bere kimi fizik biologji ….jo te tere do e pranojne mjeksine po u doli

Shpërnda
  1. Ata me VKM poshtë 9.7 kanë 0 shanse. Vjet, që dolën më keq se sivjet, VKM minimale ishte 9.69. Ata me VKM 9.71 e 9.72 kanë shanse por mundësitë me këto statistika janë që VKM minimale do jetë diku tek 9.73 ose 9.74. JU PËLQEN APO NUK JU PËLQEN JUVE ËSHTË PUNË TJETËR PASTAJ.

    • 0

Lini një përgjigje