Ang 9,79
Let 8,12
Mat 9,55
Bio 9,6
Kimi &biologji 10 10 10
Fizik 9 10 10
Mesatare te 3 viteve 9,97
Vkm 9,62
Mendoni se do e kap mjeksin dhe ne cilen faz? Sa me shum mendime objektive plz