Kisha dale 65 vende larg tek mjekesia dhe u nxitova pranova nje dege tjtjtr po shikoj se e kane fituar edhe 20 veta poshte meje.Ka ndonje mundesi per mua ne raundin e dyte nese cregjistrohem mund te shtohen vendet nga ana e universitetit maksimumi 2 ose 3 vende?