Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Mjekësi

Dua te di nese mund te hy ne farmaci mjeksi ose stomatologji me mes shkolle 10 . Prv me zgjedhje bio9.9 . Mat9.5. Ang 9.31 letersia 6.49

Shpërnda
  1. Nota e letersis si shumices t ka prish sh pun dhe kto tre dege duan shuuum pik prandaj nuk besoj se ke sh shance
    Gjithsesi suksese

    • 0

Lini një përgjigje