Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Mesatarja VKM

Si llogaritet mesatarja VKM ?
Te gjitha notat e gjimnazit + notat e provimeve te pjesetuara me numrin gjithsej te notave apo duke mbledhur mesataret e tre viteve me mesataren e provimeve te matures te pjesetuara me sa jane ?

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Formula: ((Mesatarja e Vitit te Pare + Mesatarja e Vitit te Dyte + Mesatarja e Vitit te Trete) / 3) + ((Nota Provimi 1 + Nota Provimi 2 + Nota Provimi 3 + Nota Provimi 4) / 4) Rezultatin qe te nxjerr me pas do e pjestosh per 2. Kjo eshte mesatarja VKM.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto