Mesatarja per universitetin e tiranes

Mesataren e 3 viteve e kam 8.3 ne provime mora dy 6 dhe nje 7,a kam mundesi te fitoj shkollen ne tirane ne raundin e dyte ose te trete?

N
  • N
    Nure M
  • 29 Qershor, 2019
Mund te kapesh por duhet te dish sa esh mesatarja pranuese per ne universitet se ti mund te japesh qe ne raundin e par
N