Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

mesatarja

ju lutem nuk ka ndnje calculator qe te na tregoj se ke shkolle mund te kapim me ate te notave qe kemi dicka te tille????

Shpërnda
  1. Përgjigja më e mirë
    Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Po, jemi duke e ndertuar sistemin i cili do t’ju afishoje te gjitha programet e mundshme qe mund te fitoni ne baze te notes suaj. Ne fund te kesaj jave besojme eshte gati.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto