Mesatarja

Pershendetje,
per ata 380 me mesatare mbi 9.5,ishte fjala per mesatare VKM apo per MSH

A
 • A
  Anonime
 • August 13, 2019
Per vkm besoj
A
 • A
  Anonim
 • August 13, 2019
Edhe un per Vkm besoj por disa mendojnë se esht per mes provime
D
 • D
  Diana
 • August 13, 2019
Joo behet fjale per MSH .i dergova vete email rezana vrapit dhe ma konfirmoi qe eshte per provimet e matures
  A
  • A
   Anonim
  • August 14, 2019
  Me vertete??Dhe ta paska komfirmuar??
G
 • G
  Anonim
 • August 13, 2019
per Msh eshte thene
A