Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Mesatare mbi 9.5

Nga 382 nx me mesatare provimi mbi 9.5 sa mendoni se do zgjedhin mjekesin???
Po vjet kaq nx e kan pasur mesataren mbi 9.5 ??
Faleminderit paraprakisht

Shpërnda
 1. Une mendoj se ketu ne Shqiperi esht me mir te zgjedhesh inxhinierit te ofrojnë me shum mundësi pune .Kërkon shum pune mjekesia ,shum vite shkoll .Familjet shqiptare kan ngel vetem me mjekesin dhe i orientojnë femijet drejt asaj dege ,por un njoh disa te afërmit e mi jasht qe tregojne se deget me te kerkuarat janë ato te teknologjisë .

  • 0
 2. Sapo lexova nje koment te dikujt qe kishte vkm 9.8 (qe se ve ne dyshim qe e kap mjeksin ) por do te hidhte inxh informatike ( qe nuk eshte dege e thjesht )

  • 0
 3. Nje nx me mes mbi 9.5 mund te zgjedh dhe dege shum te mira…..
  Por jo mjeksine

  • 0
 4. Nuk mendoj qe te gjithe do shkojn per mjeksi apo deg te mjeksis sepse ka nga ata nx (perfshir dhe veten time) qe e kan vendosur me koh se cfare drejtimi dhe cfare shkolle do ndjekin
  Dhe jo te gjithe duam mjeksiii edhe pse I kemi notat e larta

  • 0
 5. Normalisht qe te gjithe qe kan mesataren aq per nje dege te tille luftojne. Nje nx me ms mbi 9.5 nuk zgjedh dege te thjeshta. Mjeksia gjithmone ka nje qene nje lufte konkurimi

  • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto