Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Me jepni nne mendim

Me jepni nje mndim ju lutem
Mesatrn n n vit t l e kisha 9.5 n vit t dyt 9.75 sivjt besoj t 9.7 ose 9.8 varet n provim t anglishtes mora 8 n letrsi 6 n mat 9 dhe lend m zgjedhje eknmi 9
Tani sdi cfr t vzhd drjtsi apo finan ….m shpirt dua drejtsin e adhuroj por duke par realiterin e ketij vndi detyrohm t kthehm nga financa.. ju cfr me sugjeroni?
Dhe a i kap dot m notat qe km🤦‍♀️

Shpërnda
  1. Ju lutem cfare dege me sugjeroni me nje mesatare 7.6 me notat e provimeve si 8-8-6-8 ju lutem zoti Tabaku me ndihmoni

    • 0
  2. Përgjigja më e mirë

    Asnjeren them un . Sps ka plot q ka mbaruar drejtesin dhe punojn kamarier dhe plot financier q jan pa pune .

    • -1

Lini një përgjigje